Patogēniem PROF
Kytos enzīms 1L
Norādītā cena ir spēkā, pasūtot preci 07.12.2024.
Kas ir KYTOS enzīms?
Dabisks hitozāns, iegūts no garneļu un citu vēžveidīgo čaulu apvalkiem, apstrādājot tos ar sārmainu vielu (nātrija hidroksīdu). Hitozānu plaši lieto arī biomedicīnā.
KYTOS iegūtie fermenti veicina bioloģiski aktīvas vielas, kas stimulē auga pašaizsardzību pret sēnēm un baktērijām, un kavē patogēnu iekļūšanu augos, kā arī apstādina baktērija darbību.
PROFILAKTISKS LĪDZEKLIS + BIOSTIMULATORS ATĻAUTS LIETOT ARĪ BIOLOĢISKAJAS SAIMNIECĪBĀS |
Kādus patogēnus KYTOS aizkavē?
- Verticillium sp., sēņu patogēns (izpaužas kā vīte, čokurošanā un augu krāsu maiņa)
- Sakņu puves Fusarium sp.
- Īstā un neīstā miltrasa
- Pelēkā puve
- Baltā puve Sclerotinia sp.
- Lakstu puve Phytophthora sp.
- Iedegas jeb antraknoze
- Plankumainības Alternaria sp.
- Baktēriju kā krustziežu vadaudu bakterioze (Xanthomonas) un bakteriālais vēzis (Pseudomonas)
Kultūraugi:
Gan atklātā laukā, gan siltumnīcā: dārzeņiem, garšaugiem, graudaugiem, lopbarības augiem, sīpolpuķēm, dekoratīvām kultūrām, ogu kultūrām, augļdārzos.
KĀ LIETOT?
Jālieto profilaktiski, kad laika apstākļi kļūst labvēlīgi patogēnu attīstībai un to uzbrukuma sākumā.
Apstrāžu skaits 4-8 reizes ar intervālu 14 dienas.
Optimāls ūdens pH ir 5-5,5, ja nepieciešams, veicam korekciju.
Var veidot bāku maisījumus bez ierobežojumiem.
Nav nogaidīšanas perioda. Var lietot līdz pat ražas novākšanas dienai.