russitemail
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Spēcīgiem augiem: GURĶI UN TOMĀTI

Padomi gurķu un tomātu audzēšanai siltumnīcā

LABAM PAMATAM - siltumnīcā augsni stādīšanai sagatavo, bagātinot ar mēslojumu un ūdens absorbentu.

Lietot NOVATEC CLASSIC + ZEBA - 20-30g/m mēslojumu Novatec classic un 8-10g/m ūdens absorbenta Zeba ierušina 10-15cm dziļumā. Tas nodrošinās gan barības vielu pamatvajadzības augiem, gan to, lai ūdens un tajā izšķīdušās barības vielas
neizskalotos un augi būtu retāk jālaista.

 

STĀDU IEMĒRKŠANA

Lietot KELPAK + MYCOSTOP - Pirms stādīšanas uz 15min iemērc: 1L ūdens + 10-20ml Kelpak (jūras zāļu ekstrakts, kas veicina ātrāku un ilgāku ražošanu) + 0,5g Mycostop (pret sakņu puvēm).

 

PĒC IESTĀDĪŠANAS

Lietot OMEX BIO 20 - Apsmidzina 2-3 reizes ar 2 nedēļu intervālu. Deva 5ml/1L ūdens. Jaunie augi straujāk attīstīties un drīz vien sāks ziedēt.

 

SĀKOT ZIEDĒT UN ĪPAŠI KARSTAM LAIKAM IESTĀJOTIES

Lietot OMEX CALMAX + LALSTIM OSMO - tomāti, bet jo īpaši gurķi un salāti, vismaz 1x nedēļā jāapsmidzina ar Omex Calmax (kalcija nitrāts ar mikroelementiem). Deva 5ml/1L ūdens. Katrā otrajā reizē pievieno Lalstim Osmo 6g/1L, tas
uzlabos kalcija uzņemšanu un mazinās karstuma radīto stresu.

 

PIRMS ZIEDĒŠANAS UN TĀS LAIKĀ - Lai ziedi nebirtu un labi apputeksnētos, svarīgi radīt augam maksimāli komfortablus apstākļus. To palīdz radīt aminoskābes.

Lietot BASFOLIAR AVANT NATUR - aminoskābes pievieno laistāmajam ūdenim (1-1,5ml/m) vai, apsmidzinot augus ar 2-3ml/L ūdens, 2-3 reizes sezonā ar 10 dienu intervālu. Var droši lietot kopā ar augu aizsardzības vai mēslošanas līdzekļiem.

 

PAPILDMĒSLOŠANA - audzējot siltumnīcā, augiem nepieciešama regulāra papildmēslošana 1-2 x nedēļā, atkarībā no augšanas intensitātes, atbilstoši augu attīstības stadijai.

VIZUĀLĀ DIAGNOSTIKA

*Visiem norādītajiem produktiem ir pieejami arī lielāka izmēra iepakojumi. 

Lejuplādēt informatīvo materiālu variet skenējot QR kodu: